Camerainstallatie Maaskant Reizen Lith
Camerabeveiliging Maaskant Reizen Lith
ULTRA HD Camerabeveiliging Maaskant Reizen Lith
Camerabewaking Maaskant Reizen Lith
Camerabeveiliging met Starlight Maaskant Reizen Lith
Camerabewaking met straalverbinding Maaskant Reizen Lith
Intercom Maaskant Reizen Lith
Camerabewaking met Starlight Maaskant Reizen Lith
Camerabeveiliging met straalverbinding Maaskant Reizen Lith

Camerabeveiliging Maaskant Reizen Lith

De wens van Maaskant Reizen uit Lith was duidelijk, de camera’s moeten overdag en wanneer het donker is een haarscherp beeld geven in kleur. De beelden moeten op meerdere telefoons te bekijken zijn. Ook moeten de beelden terug te kijken zijn wanneer er iets voorgevallen is. Een kentekenplaat van een auto of bus moet overdag en ’s nachts duidelijk leesbaar zijn en de klant wil graag een melding krijgen wanneer (on)gewenste bezoekers op zijn terrein komen.

Aan de hand van deze wensen hebben wij vrijblijvend advies gegeven. Het advies werd opgevolgd en een cameranetwerk werd door ons geïnstalleerd en geconfigureerd. Er is gekozen voor een 32 kanaals Dahua netwerk video recorder die tot 4K ULTRA HD beelden kan opnemen en terug kijken. Voor de camera’s is gekozen voor een Dahua 4K ULTRA HD camera’s met STARLIGHT, Smart Motion Detectie (SMD) en automatische zoom.

Deze type camera’s geven een haarscherp 4K ULTRA HD beeld waardoor personen goed herkenbaar zijn. De STARLIGHT-technologie zorgt ervoor dat er ook een kleurenbeeld word weergegeven in het donker. Doordat er geen gebruik gemaakt wordt van de infrarood kun je altijd een kentekenplaat van een auto of bus duidelijk aflezen. M.b.v. de SMD-technologie worden er pushmeldingen gestuurd naar de telefoon zodra er ongewenste bezoekers zijn. Verder is het systeem aangesloten op het internet waardoor de beelden overal ter wereld op meerdere telefoons te bekijken zijn.

Doordat het niet mogelijk was om de 2 gebouwen met elkaar te verbinden middels netwerkbekabeling is er gekozen voor een straalverbinding.

Al met al een perfect passend systeem voor deze tevreden klant, waar nog jaren veilig mee gewerkt kan worden.
Een professioneel camerasysteem van Dahua koop je niet voor even, maar is een investering voor de komende jaren.
Wij geven persoonlijk, professioneel en deskundig advies en voeren dit ook vakkundig uit.

Heeft u ook interesse? Wij komen graag vrijblijvend bij u langs voor een persoonlijk advies op maat!