Camerabeveiliging Bruidswinkel Boxtel
Camerabeveiliging Boxtel
Camerabewaking Boxtel

FULL HD Camerabeveiliging Bruidswinkel Boxtel

Bij dit project in Boxtel is gekozen voor 4 Megapixel FULL HD Starlight IP-camera’s met Artificial Intelligence en ingebouwde microfoon. Ondanks dat onze monteurs er een leuke klus aan hebben gehad, kunnen wij wederom met trots zeggen dat het netjes en tot in de puntjes verzorgde resultaat er zijn mag!

De beelden kunnen worden bekeken en teruggekeken via de telefoon en tablet, waar ook ter wereld.

De intelligente camera’s van het merk Dahua zijn geplaatst en keurig afgesteld, waardoor de camera’s alleen reageren op de vooraf ingestelde objecten, zoals personen en voertuigen en niet bij het zien van dieren of bladeren. Hierdoor komen er zo goed als geen valse alarmmeldingen binnen. Door gebruik te maken van voldoende verlichting zijn de camerabeelden zowel overdag als wanneer het donker is in kleur.

De camera’s zijn aangesloten op een 4K Netwerk Video Recorder van het merk Dahua, hetzelfde merk als de beveiligingscamera’s. Door het aanhouden van één merk, is de kans op storingen of foutmeldingen nihil. De bekabeling is vanzelfsprekend CPR gekeurd. Wij maken altijd gebruik van de hoogste kwaliteit bekabeling, waardoor ook hier de kans op storingen en foutmeldingen geminimaliseerd wordt. Een goede bekabeling is essentieel voor een beveiligingssysteem.

Al met al een perfect passend systeem voor deze tevreden klant, waar nog jaren veilig mee gewerkt kan worden.
Een professioneel camerasysteem van Dahua koop je niet voor even, maar is een investering voor de komende jaren.
Wij geven persoonlijk, professioneel en deskundig advies en voeren dit ook vakkundig uit.

Camerabewaking Bruidswinkel Boxtel
Camerabewaking Expert Boxtel
Camerainstallatie Boxtel

Heeft u ook interesse? Wij komen graag vrijblijvend bij u langs voor een persoonlijk advies op maat!