IP Camerabeveiliging Oudijzerbedrijf.nl Heesch
Camerabeveiliging Oudijzerbedrijf.nl Heesch
Camerabewaking Oudijzerbedrijf.nl Heesch

Maart 2019 | Oudijzerbedrijf.nl Heesch

De wens van Oudijzerbedrijf.nl uit Heesch was duidelijk, de camera’s moeten overdag en wanneer het donker is een haarscherp beeld geven. De beelden moeten terug te kijken zijn wanneer er iets voorgevallen is. Een kentekenplaat van een auto moet overdag en ’s nachts duidelijk leesbaar zijn.

Aan de hand van deze wensen hebben wij vrijblijvend advies gegeven. Het advies werd opgevolgd en het camerabeveiligingssysteem werd door ons geïnstalleerd en geconfigureerd. Er is gekozen voor een 4 kanaals Dahua netwerk video recorder (NVR4104HS-P-4KS2) met 4 power over ethernet (PoE) poorten die tot 4K ULTRA HD beelden kan opnemen en terug kijken. Voor de camera’s is gekozen voor 2x een Dahua 2 megapixel bullet camera met STARLIGHT, IVS en automatische zoom en 1x een Dahua 2 megapixel dome camera met STARLIGHT, IVS en automatische zoom.

Deze type camera’s geven een haarscherp Full HD beeld waardoor personen goed herkenbaar zijn. De STARLIGHT-technologie zorgt ervoor dat er ook een kleurenbeeld word weergegeven in het donker. Doordat er geen gebruik gemaakt wordt van de infrarood kun je altijd een kentekenplaat van een auto duidelijk aflezen.

Al met al een perfect passend systeem voor deze tevreden klant, waar nog jaren veilig mee gewerkt kan worden.
Een professioneel camerasysteem van Dahua koop je niet voor even, maar is een investering voor de komende jaren.
Wij geven persoonlijk, professioneel en deskundig advies en voeren dit ook vakkundig uit.

Heeft u ook interesse? Wij komen graag vrijblijvend bij u langs voor een persoonlijk advies op maat!