Mei 2018 | Academy Bartels

Bij Academy Bartels in Hooge Mierde hebben we zeer vakkundig een camerabewakingssysteem geïnstalleerd. De eigenaar van Academy Bartels wilde het landgoed beveiligd hebben met moderne beveiligingscamera’s. Zowel overdag als wanneer het donker is moesten de beelden haarscherp zijn.

Aan de hand van deze wensen hebben wij vrijblijvend een advies en een gratis offerte uitgebracht. Er is gekozen voor een 16 kanaals netwerk video recorder (NVR5416-4KS2) die tot 4K ULTRA HD beelden kan opnemen en terug kijken. Voor de camera’s is gekozen voor 2 megapixel en 4 megapixel dome camera’s, waarvan sommige met STARLIGHT, Smart Detection en automatische zoom. De camera’s zijn via PoE-switches aangesloten op een eigen netwerk, waardoor het bedrijfsnetwerk niet belast wordt.

Alle camera’s geven een haarscherp Full HD beeld waardoor personen goed herkenbaar zijn. De STARLIGHT-technologie zorgt ervoor dat er ook ’s nachts een kleurenbeeld word weergegeven bij minimale omgevingslicht. Doordat er bij de STARLIGHT-camera’s geen gebruik gemaakt wordt van infrarood kun je altijd een kentekenplaat van een (vracht)auto duidelijk aflezen. Deze camera’s ondersteunen ook Smart Detection, waardoor er pushmeldingen worden gestuurd naar de telefoons zodra er ongewenste bezoekers op het terrein zijn. Verder is het systeem aangesloten op het internet waardoor de beelden overal ter wereld op meerdere telefoons of tablets te bekijken zijn.

Al met al een perfect passend systeem voor deze tevreden klant, waar nog jaren veilig mee gewerkt kan worden.
Een professioneel camerasysteem van JBCamerabeveiliging koop je niet voor even, maar is een investering voor de komende jaren.
Wij geven persoonlijk, professioneel en deskundig advies en voeren dit ook vakkundig uit.

Heeft u ook interesse? Wij komen graag vrijblijvend bij u langs voor een persoonlijk advies op maat!