IPC-HDBW2421R-ZS Boerderij Mill

September 2017 – Boerderij Mill

De eigenaar van deze zeer mooie boerderij in Mill wil graag zien wie er op zijn erf komt. De beveiligingscamera’s moeten zowel over dag als wanneer het donker is een haarscherp beeld geven, waardoor personen herkenbaar zijn en het kentekenplaat van een voertuig duidelijk leesbaar is. Deze beelden moeten op meerdere telefoons live te bekijken zijn, maar ook moeten de beelden terug te kijken zijn wanneer er iets voorgevallen is.

In overleg met de klant hebben we gekozen voor een camerasysteem van Dahua. Dahua is een van de grootste leveranciers ter wereld op het gebied van video surveillance producten. Het bedrijf is gespecialiseerd in videobewaking technologie, als mede het ontwerpen en vervaardigen van CCTV en videobewakingsproducten.

Voor het opnemen en terug kijken van de camerabeelden is gekozen voor een NVR4104HS-P-4KS2 netwerk video recorder met power over ethernet (PoE) die tot 4K Ultra HD beelden kan opnemen. Voor de camera’s is gekozen voor de Dahua HDBW2431RP-ZS ip camera met automatische zoom. Deze camera geeft een perfect beeld, tot 50 meter, in het donker door middel van zijn infrarood leds. Het systeem is aangesloten op het internet waardoor de beelden live te bekijken zijn via de Dahua-app op meerdere telefoons.

Al met al een perfect passend systeem voor deze tevreden klant, waar nog jaren veilig mee gewerkt kan worden.
Een professioneel camerasysteem van Dahua koop je niet voor even, maar is een investering voor de komende jaren.
Wij geven persoonlijk, professioneel en deskundig advies en voeren dit ook vakkundig uit.

Heeft u ook interesse? Wij komen graag vrijblijvend bij u langs voor een persoonlijk advies op maat!