IPC-HDBW2431RP-ZS Oprit Nuland
IPC-HDBW2431RP-ZS Vijver Nuland
IPC-HDBW2431RP-ZS Straat Nuland
IPC-HDBW2431RP-ZS Wei Nuland

September 2017 – Woonhuis Nuland

De eigenaar van deze zeer mooie vrijstaande woning had een verouderd analoog camerasysteem. Diverse onderdelen, zoals de recorder en meerdere beeldschermen, waren kapot. Hierdoor kon de klant geen beelden meer live bekijken of eventueel terug kijken. De conclusie was duidelijk, het camerasysteem moest vervangen worden.

Samen met de klant hebben wij de situatie en de wensen op papier gezet. Vervolgens hebben wij geadviseerd om het oude systeem te vervangen door een hypermodern IP camerabeveiligingssysteem. Dit nieuwe digitale camerasysteem geeft veel voordelen tegenover het oude analoge camerasysteem. Er is o.a. minder bekabeling benodigd, omdat de camera’s van spanning voorzien worden door de netwerk videorecorder via power over ethernet (PoE). Hierdoor zijn er ook geen spanningsadapters nodig die ook weer kapot kunnen gaan. De oude camera’s zijn vervangen door 4 megapixel dome camera’s met automatische zoom van het merk Dahua. Deze digitale camera’s geven zowel overdag als ’s nachts een haarscherp beeld. De defecte monitoren hebben we vervangen door 27″ Full HD LED monitoren en aangesloten via HDMI over UTP-converters, waardoor de camerabeelden op verschillende plaatsen in de woning te bekijken zijn.

De klant wilde ook graag de beelden van zijn bedrijf live kunnen bekijken op de verschillende beeldschermen, daarom hebben we gekozen voor een 32-kanaals netwerk video recorder (NVR5232-16P-4KS2). Deze recorder kan beelden tot wel 4K Ultra HD opnemen en afspelen. De camerabeelden van zijn bedrijf worden via het internet gestreamd naar deze recorder en kunnen live bekeken worden op de beeldschermen. Ook kunnen de beelden live bekeken worden via een app op meerdere telefoons.

Al met al een perfect passend systeem voor deze tevreden klant, waar nog jaren veilig mee gewerkt kan worden. Een professioneel camerasysteem van Dahua koop je niet voor even, maar is een investering voor de komende jaren. Wij geven persoonlijk, professioneel en deskundig advies en voeren dit ook vakkundig uit.

IPC-HDBW2431RP-ZS Overkapping Nuland
IPC-HDBW2431RP-ZS Garage Nuland

Heeft u ook interesse? Wij komen graag vrijblijvend bij u langs voor een persoonlijk advies op maat!