Mestmachine Oirschot
Dahua 2MP 1080P 25* zoom Starlight Sony Exmor PTZ
Dahua 2MP 1080P 25* zoom Starlight Sony Exmor PTZ
Dahua 2 Megapixel opbouw 12x zoom PTZ Starlight camera
Dahua 2 Megapixel opbouw 12x zoom PTZ Starlight camera
Dahua 2MP Starlight Anti-Corrosion (RVS) IR Dome Network Camera
Dahua 2MP Starlight Anti-Corrosion (RVS) IR Dome Network Camera

Mei 2018 | Hoeven Vastgoed Oirschot B.V.

Bij Hoeven Vastgoed Oirschot B.V. in Oirschot hebben we zeer vakkundig een camerabewakingssysteem geïnstalleerd. De eigenaar van Hoeven Vastgoed Oirschot B.V. wilde zijn terrein en mestmachines beveiligd hebben met moderne bewakingscamera’s. Zowel overdag als wanneer het donker is moesten de beelden haarscherp zijn.

Aan de hand van deze wensen hebben wij vrijblijvend een advies en een gratis offerte uitgebracht. Er is gekozen voor een 16 kanaals netwerk video recorder (NVR5416-4KS2) die tot 4K ULTRA HD beelden kan opnemen en terug kijken. Omdat elke camera een ander doel had hebben we gekozen voor een diversiteit aan camera’s. Wanneer personen of voertuigen het erf van de boerderij betreden worden zij automatisch gevolgd door een ptz-camera met autotracking. Omdat er bij de mestmachines ammoniaklucht vrijkomt is er gekozen voor camera’s met een RVS-behuizing. Deze camera’s kunnen in de moeilijkste omstandigheden prima blijven functioneren en geven daarbij een haarscherp beeld. Voor andere doeleinden is gekozen voor diverse 2 megapixel dome- en bullet camera’s, allemaal met STARLIGHT, Smart Detection en automatische zoom. De camera’s zijn via PoE-switches aangesloten op een eigen netwerk, waardoor het bedrijfsnetwerk niet belast wordt.

Alle camera’s geven een haarscherp Full HD beeld waardoor personen goed herkenbaar zijn. De STARLIGHT-technologie zorgt ervoor dat er ook ’s nachts een kleurenbeeld word weergegeven bij minimale omgevingslicht. Doordat er bij de STARLIGHT-camera’s geen gebruik gemaakt wordt van infrarood kun je altijd een kentekenplaat van een (vracht)auto duidelijk aflezen. Deze camera’s ondersteunen ook Smart Detection, waardoor er pushmeldingen worden gestuurd naar de telefoons zodra er ongewenste bezoekers op het terrein zijn. Verder is het systeem aangesloten op het internet waardoor de beelden overal ter wereld op meerdere telefoons of tablets te bekijken zijn.

Al met al een perfect passend systeem voor deze tevreden klant, waar nog jaren veilig mee gewerkt kan worden.
Een professioneel camerasysteem van JBCamerabeveiliging koop je niet voor even, maar is een investering voor de komende jaren.
Wij geven persoonlijk, professioneel en deskundig advies en voeren dit ook vakkundig uit.

Dahua 2MP Starlight IR bullet camera 2.7-12mm motorized lens ePoE

Heeft u ook interesse? Wij komen graag vrijblijvend bij u langs voor een persoonlijk advies op maat!