Camerabeveiliging - Vice Versa - Oss
JB Camerabeveiliging Vice Versa Oss
Cameramast Vice Versa Oss
Bullit camera Vice Versa Oss
Vice Versa Oss

Camerabeveiliging Vice Versa Oss

De wens van Vice Versa uit Oss was duidelijk, de camera moet overdag en wanneer het donker is een haarscherp beeld geven in kleur. De beelden moeten op meerdere telefoons te bekijken zijn. Ook moeten de beelden terug te kijken zijn wanneer er iets voorgevallen is. Een kentekenplaat van een (vracht)auto moet overdag en ’s nachts duidelijk leesbaar zijn en de klant wil graag een melding krijgen wanneer ongewenste bezoekers op zijn terrein komen.

Aan de hand van deze wensen hebben wij vrijblijvend advies gegeven. Het advies werd opgevolgd en een cameranetwerk werd door ons geïnstalleerd en geconfigureerd. Er is gekozen voor een 64 kanaals Dahua netwerk video recorder die tot 4K ULTRA HD beelden kan opnemen en terug kijken. Voor de camera’s is gekozen voor een Dahua 4K ULTRA HD camera’s met STARLIGHT, Smart Motion Detectie (SMD) en automatische zoom.

Deze type camera’s geven een haarscherp $K ULTRA HD beeld waardoor personen goed herkenbaar zijn. De STARLIGHT-technologie zorgt ervoor dat er ook een kleurenbeeld word weergegeven in het donker. Doordat er geen gebruik gemaakt wordt van de infrarood kun je altijd een kentekenplaat van een (vracht)auto duidelijk aflezen. M.b.v. de SMD-technologie worden er pushmeldingen gestuurd naar de telefoon zodra er ongewenste bezoekers zijn. Verder is het systeem aangesloten op het internet waardoor de beelden overal ter wereld op meerdere telefoons te bekijken zijn.

Al met al een perfect passend systeem voor deze tevreden klant, waar nog jaren veilig mee gewerkt kan worden.
Een professioneel camerasysteem van Dahua koop je niet voor even, maar is een investering voor de komende jaren.
Wij geven persoonlijk, professioneel en deskundig advies en voeren dit ook vakkundig uit.

Heeft u ook interesse? Wij komen graag vrijblijvend bij u langs voor een persoonlijk advies op maat!