IPC-HFW2231R-ZS Hoofdpoort Oss
IPC-HDBW2231R-ZS Personeelsingang Oss
IPC-HFW2231R-ZS Kantine Oss

December 2017 – Bedrijfspand Oss

Voor CCL Label in Oss hebben wij een zeer mooi Full HD camerabeveiligingssysteem mogen installeren. CCL Label is, met 44 vestigingen in Europa en 154 wereldwijd, een toonaangevende producent van print en label oplossingen. CCL Label Oss biedt de farmaceutische en (agro) chemische industrie een breed scala van industriële print en label toepassingen.

Dit bedrijf wilde graag ongewenste bezoekers kunnen identificeren en herkennen met behulp van bewakingscamera’s. De camerabeelden moesten opgenomen kunnen worden en terug te kijken zijn.

Aan de hand van de wensen van de klant hebben wij vrijblijvend een advies en een gratis offerte uitgebracht. Het advies werd opgevolgd door de klant en het camerabeveiligingssysteem werd door ons geïnstalleerd en geconfigureerd. Er is gekozen voor een 8 kanaals Dahua netwerk video recorder (NVR4208-8P-4KS2) met 8 power over ethernet (PoE) poorten die tot 4K ULTRA HD beelden kan opnemen en terug kijken. Voor de camera’s is gekozen voor 2 megapixel camera’s met automatische zoom. Met deze camera’s zijn personen duidelijk en goed te herkennen en ook de kentekenplaten van de auto’s die het terrein op komen zijn zeer goed leesbaar.

Al met al een perfect passend systeem voor deze tevreden klant, waar nog jaren veilig mee gewerkt kan worden.
Een professioneel camerasysteem van Dahua koop je niet voor even, maar is een investering voor de komende jaren.
Wij geven persoonlijk, professioneel en deskundig advies en voeren dit ook vakkundig uit.

Heeft u ook interesse? Wij komen graag vrijblijvend bij u langs voor een persoonlijk advies op maat!