IPC-HDBW5231R-Z Transportbedrijf van Bakel en Zoon
Camerabewaking Transportbedrijf van Bakel en Zoon
Starlight Camerabewaking Transportbedrijf van Bakel en Zoon
Transportbedrijf van Bakel en Zoon Oss

Maart 2018 | Transportbedrijf Oss

Bij Van Bakel en Zn. Transporten BV in Oss hebben we een camerabewakingssysteem mogen installeren. Deze eigenaar wilde het terrein van zijn bedrijf beveiligd hebben met camera’s. Zowel overdag als wanneer het donker is moesten de beelden haarscherp zijn.

Aan de hand van deze wensen hebben wij vrijblijvend een advies en een gratis offerte uitgebracht. Er is gekozen voor een 4 kanaals Dahua netwerk video recorder (NVR4104HS-P-4KS2) met 4 power over ethernet (PoE) poorten die tot 4K ULTRA HD beelden kan opnemen en terug kijken. Voor de camera’s is gekozen voor 4x een Dahua 2 megapixel dome camera met STARLIGHT, Smart Detection en automatische zoom (IPC-HDBW5231R-Z).

Dit type camera geeft een haarscherp Full HD beeld waardoor personen goed herkenbaar zijn. De STARLIGHT-technologie zorgt ervoor dat er ook ’s nachts een kleurenbeeld word weergegeven bij minimale omgevingslicht. Doordat er geen gebruik gemaakt wordt van de infrarood kun je altijd een kentekenplaat van een (vracht)auto duidelijk aflezen. Deze camera’s ondersteunen ook Smart Detection, waardoor er pushmeldingen worden gestuurd naar de telefoons zodra er ongewenste bezoekers op het terrein zijn. Verder is het systeem aangesloten op het internet waardoor de beelden overal ter wereld op meerdere telefoons te bekijken zijn.

Al met al een perfect passend systeem voor deze tevreden klant, waar nog jaren veilig mee gewerkt kan worden.
Een professioneel camerasysteem van JBCamerabeveiliging koop je niet voor even, maar is een investering voor de komende jaren.
Wij geven persoonlijk, professioneel en deskundig advies en voeren dit ook vakkundig uit.

Starlight Transportbedrijf van Bakel en Zoon

Heeft u ook interesse? Wij komen graag vrijblijvend bij u langs voor een persoonlijk advies op maat!