FULL HD Camerabewaking woonhuis - Oss
Camerainstallatie woonhuis - Oss
FULL HD Camerabeveiliging woonhuis - Oss

Camerainstallatie woonhuis Oss

Wij hebben de mooie opdracht gekregen om deze vrijstaande woning in Oss te voorzien van hoogwaardige 4 megapixel FULL HD beveiligingscamera’s en de bijbehorende bekabeling netjes weg te werken. Ondanks dat onze monteurs er een flinke klus aan hebben gehad, kunnen wij wederom met trots zeggen dat het netjes en tot in de puntjes verzorgde resultaat er zijn mag!

De beelden kunnen worden bekeken of teruggekeken via de telefoon en tablet, waar ook ter wereld.

De intelligente camera’s van het merk Dahua zijn geplaatst en keurig afgesteld, waardoor de camera’s alleen reageren op de vooraf ingestelde objecten, zoals personen en voertuigen en niet bij het zien van dieren of bladeren. Hierdoor komen er zo goed als geen valse alarmmeldingen binnen.

De camera’s zijn aangesloten op een vier kanalen 4K-harddiskrecorder van het merk Dahua, hetzelfde merk als het camerasysteem. Door het aanhouden van één merk, is de kans op storingen of foutmeldingen nihil. De bekabeling is vanzelfsprekend CPR gekeurd. Wij maken altijd gebruik van de hoogste kwaliteit bekabeling, waardoor ook hier de kans op storingen en foutmeldingen geminimaliseerd wordt. Een goede bekabeling is essentieel voor een beveiligingssysteem.

Al met al een perfect passend systeem voor deze tevreden klant, waar nog jaren veilig mee gewerkt kan worden.
Een professioneel camerasysteem van Dahua koop je niet voor even, maar is een investering voor de komende jaren.
Wij geven persoonlijk, professioneel en deskundig advies en voeren dit ook vakkundig uit.

Heeft u ook interesse? Wij komen graag vrijblijvend bij u langs voor een persoonlijk advies op maat!