IPC-HDBW5231R-Z Voortuin Oss
IPC-HDBW5231R-Z Starlight Oss
IPC-HDBW5231R-Z FULL HD Oss
IPC-HDBW5231R-Z Achtertuin Oss

Januari 2018 | Woonhuis Oss

De wens van de klant was duidelijk, de camera’s moeten overdag en in de nacht een haarscherp beeld geven. De klant wil graag zijn auto in de gaten houden, zien wie er aanbelt bij de voordeur en zijn achtertuin in beeld hebben. De beelden moeten op meerdere telefoons te bekijken zijn. Ook moeten de beelden terug te kijken zijn wanneer er iets voorgevallen is. Een kentekenplaat van een auto moet overdag en ’s nachts duidelijk leesbaar zijn en de klant wil graag een melding krijgen wanneer ongewenste bezoekers op zijn terrein komen.

Aan de hand van deze wensen hebben wij vrijblijvend een advies en een gratis offerte uitgebracht. Het advies werd opgevolgd en het camerabeveiligingssysteem werd door ons geïnstalleerd en geconfigureerd. Er is gekozen voor een 4 kanaals Dahua netwerk video recorder (NVR4104HS-P-4KS2) met 4 power over ethernet (PoE) poorten die tot 4K ULTRA HD beelden kan opnemen en terug kijken. Voor de camera’s is gekozen voor 3x een Dahua 2 megapixel dome camera met STARLIGHT, IVS en automatische zoom (IPC-HDBW5231R-Z).

Dit type camera geeft een haarscherp Full HD beeld waardoor personen goed herkenbaar zijn. De STARLIGHT-technologie zorgt ervoor dat er ook een kleurenbeeld word weergegeven in het donker. Doordat er geen gebruik gemaakt wordt van de infrarood kun je altijd een kentekenplaat van een auto duidelijk aflezen. M.b.v. de IVS-technologie worden er pushmeldingen gestuurd naar de telefoon zodra er ongewenste bezoekers zijn. Verder is het systeem aangesloten op het internet waardoor de beelden overal ter wereld op meerdere telefoons te bekijken zijn..

Al met al een perfect passend systeem voor deze tevreden klant, waar nog jaren veilig mee gewerkt kan worden.
Een professioneel camerasysteem van Dahua koop je niet voor even, maar is een investering voor de komende jaren.
Wij geven persoonlijk, professioneel en deskundig advies en voeren dit ook vakkundig uit.

Heeft u ook interesse? Wij komen graag vrijblijvend bij u langs voor een persoonlijk advies op maat!