JB Camerabeveiliging Pandhuis Uden
Dahua Camerabeveiliging Pandhuis Uden
Dahua Camerabewaking Pandhuis Uden
IP Camerabeveiliging Pandhuis Uden
IP Camerabewaking Pandhuis Uden

Juli 2018 | Pandhuis Uden

De wens van Pandhuis Uden in Uden was duidelijk, de camera’s buiten aan de gevel moeten zowel overdag als wanneer het donker is een haarscherp beeld geven in kleur. Een kentekenplaat van een auto moet overdag en ’s nachts duidelijk leesbaar zijn en de klant wil graag een melding krijgen wanneer er ongewenste bezoekers op zijn terrein komen. De camera’s binnen moeten het hele pand in beeld hebben. De beelden moeten op meerdere telefoons te bekijken zijn en ook moeten de beelden terug te kijken zijn wanneer er iets voorgevallen is.

Aan de hand van deze wensen hebben wij vrijblijvend een advies en een gratis offerte uitgebracht. Het advies werd opgevolgd en het camerabeveiligingssysteem werd door ons geïnstalleerd en geconfigureerd. Er is gekozen voor een 8 kanaals Dahua netwerk video recorder (NVR4108HS-P-4KS2) met 8 power over ethernet (PoE) poorten die tot 4K ULTRA HD beelden kan opnemen en terug kijken. Voor de camera’s buiten aan de gevel is gekozen voor 2x een Dahua 2 megapixel dome camera met STARLIGHT, Smart Detection en automatische zoom (IPC-HDBW5231R-Z). Voor de camera’s binnen is gekozen voor 4x een Dahua 2 megapixel dome camera met infrarood (IPC-HDBW1220EP) en vaste lens.

Deze type camera’s geven een haarscherp Full HD beeld waardoor personen goed herkenbaar zijn. De STARLIGHT-technologie zorgt ervoor dat er ook een kleurenbeeld word weergegeven in het donker. Doordat er bij deze type camera’s geen gebruik gemaakt wordt van de infrarood kun je altijd een kentekenplaat van een auto duidelijk aflezen. M.b.v. de Smart Detection-technologie worden er pushmeldingen gestuurd naar de telefoons zodra er ongewenste bezoekers zijn. Verder is het systeem aangesloten op het internet waardoor de beelden overal ter wereld op meerdere telefoons te bekijken zijn..

Al met al een perfect passend systeem voor deze tevreden klant, waar nog jaren veilig mee gewerkt kan worden.
Een professioneel camerasysteem van Dahua koop je niet voor even, maar is een investering voor de komende jaren.
Wij geven persoonlijk, professioneel en deskundig advies en voeren dit ook vakkundig uit.

Heeft u ook interesse? Wij komen graag vrijblijvend bij u langs voor een persoonlijk advies op maat!