IP Camerabeveiliging Lux Advies Dennenburg
IP Camerabewaking Lux Advies Dennenburg
HD Camerabeveiliging Lux Advies Dennenburg
Dahua Camerabeveiliging Lux Advies Dennenburg
Dahua Intercom Lux Advies Dennenburg

Maart 2019 | LUX Advies Dennenburg

De wens van LUX Advies uit Dennenburg was duidelijk, de camera’s moeten overdag en wanneer het donker is een haarscherp beeld geven. De beelden moeten op meerdere telefoons te bekijken zijn. Ook moeten de beelden terug te kijken zijn wanneer er iets voorgevallen is. De klant wil graag een melding krijgen wanneer ongewenste bezoekers op zijn terrein komen. Ook wilde de klant een intercomsysteem met videocamera.

Aan de hand van deze wensen hebben wij vrijblijvend advies gegeven. Het advies werd opgevolgd en het camerabeveiligingssysteem werd door ons geïnstalleerd en geconfigureerd. Er is gekozen voor een 8 kanaals Dahua netwerk video recorder (NVR4108HS-8P-4KS2) met 8 power over ethernet (PoE) poorten die tot 4K ULTRA HD beelden kan opnemen en terug kijken. Voor de camera’s is gekozen voor 5x een Dahua 2 megapixel dome camera met STARLIGHT, IVS en automatische zoom. Het intercomsysteem is ook van het merk Dahua, waardoor de beelden van zowel het intercomsysteem als het camerasysteem via dezelfde app te bekijken zijn.

Deze type camera’s geven een haarscherp Full HD beeld waardoor personen goed herkenbaar zijn. De STARLIGHT-technologie zorgt ervoor dat er ook een kleurenbeeld word weergegeven bij weinig omgevingslicht. M.b.v. de IVS-technologie worden er pushmeldingen gestuurd naar de telefoon zodra er ongewenste bezoekers zijn. Verder is het systeem aangesloten aan het internet waardoor de beelden overal ter wereld op meerdere telefoons te bekijken zijn.

Al met al een perfect passend systeem voor deze tevreden klant, waar nog jaren veilig mee gewerkt kan worden.
Een professioneel camerasysteem van Dahua koop je niet voor even, maar is een investering voor de komende jaren.
Wij geven persoonlijk, professioneel en deskundig advies en voeren dit ook vakkundig uit.

Heeft u ook interesse? Wij komen graag vrijblijvend bij u langs voor een persoonlijk advies op maat!