Ubiquiti Unifi Access Point Pro Herpen
IP Camerabeveiliging Herpen
Dahua Camerabeveiliging Herpen
HD Camerabeveiliging Herpen

FULL HD Camera- en inbraakbeveiliging in Herpen

Een zeer leuk project uitgevoerd voor een klant uit Herpen. Deze aardige mensen wilden FULL HD camerabeelden om hun terrein in de gaten te houden en een melding ontvangen op hun telefoon wanneer er iemand op hun terrein komt. Verder moest het huis goed beveiligd worden met een inbraaksysteem. Ook wilde deze klant een goede en snelle WiFi-dekking in en rond zijn huis.

Aan de hand van deze wensen hebben wij vrijblijvend advies gegeven. Het advies werd opgevolgd en het camerabeveiligingssysteem werd door ons geïnstalleerd en geconfigureerd. Er is gekozen voor een 4 kanaals Dahua netwerk video recorder (NVR4104HS-P-4KS2) met 4 power over ethernet (PoE) poorten die tot 4K ULTRA HD beelden kan opnemen en terug kijken. Voor de camera’s is gekozen voor 3x een Dahua 2 megapixel dome camera met STARLIGHT, IVS en automatische zoom.

Deze type camera’s geven een haarscherp Full HD beeld waardoor personen goed herkenbaar zijn. M.b.v. de IVS-technologie worden er pushmeldingen gestuurd naar de telefoon zodra er ongewenste bezoekers zijn. Verder is het systeem aangesloten aan het internet waardoor de beelden overal ter wereld op meerdere telefoons te bekijken zijn.

Voor het inbraaksysteem is gekozen voor een AJAX alarmsysteem, wat zeer betrouwbaar en gebruiksvriendelijk is. Om een goede en professionele WiFi-dekking te krijgen is gekozen voor Ubiquiti UniFi. D.m.v. meerdere access point te gebruiken is 1 groot netwerk gerealiseerd.

Al met al een perfect passend systeem voor deze tevreden klant, waar nog jaren veilig mee gewerkt kan worden.
Een professioneel beveiligingssysteem en WiFi-netwerk koop je niet voor even, maar is een investering voor de komende jaren.
Wij geven persoonlijk, professioneel en deskundig advies en voeren dit ook vakkundig uit.

AJAX Alarmsysteem Herpen

Alarmsysteem Herpen

Heeft u ook interesse? Wij komen graag vrijblijvend bij u langs voor een persoonlijk advies op maat!