Camerabeveiliging Online Slagerij BBQuality Oss
Camerainstallatie Online Slagerij BBQuality Oss
Full HD Camerabeveiliging Online Slagerij BBQuality Oss

Full HD Camerabewaking Online Slagerij BBQuality Oss
Dahua Camerabewaking Online Slagerij BBQuality Oss

Jouw Online Slagerij BBQuality Oss

De wens van BBQuality uit Oss was duidelijk, de camera’s moeten overdag en wanneer het donker is een haarscherp beeld geven. De beelden moeten op meerdere telefoons en een beedscherm te bekijken zijn. Ook moeten de beelden terug te kijken zijn wanneer dit nodig mocht zijn.

Aan de hand van deze wensen hebben wij vrijblijvend advies gegeven. Het advies werd opgevolgd en het camerabeveiligingssysteem werd door ons geïnstalleerd en geconfigureerd. Er is gekozen voor een 16 kanaals Dahua netwerk video recorder met 16 power over ethernet (PoE) poorten die tot 4K ULTRA HD beelden kan opnemen en terug kijken. Voor de camera’s is gekozen voor de Dahua 2 megapixel dome camera met STARLIGHT en AI.

Deze type camera’s geven een haarscherp Full HD beeld waardoor personen goed herkenbaar zijn. De STARLIGHT-technologie zorgt ervoor dat er ook een kleurenbeeld word weergegeven bij weinig omgevingslicht. Mocht er geen omgevingslicht zijn, dan schakelt de camera automatisch naar infrarood. M.b.v. de AI-technologie worden er pushmeldingen gestuurd naar de telefoon zodra er (on)gewenste bezoekers zijn. Verder is het systeem aangesloten aan het internet waardoor de beelden overal ter wereld op meerdere telefoons te bekijken zijn.

Al met al een perfect passend systeem voor deze tevreden klant, waar nog jaren veilig mee gewerkt kan worden.
Een professioneel camerasysteem van Dahua koop je niet voor even, maar is een investering voor de komende jaren.
Wij geven persoonlijk, professioneel en deskundig advies en voeren dit ook vakkundig uit.

Heeft u ook interesse? Wij komen graag vrijblijvend bij u langs voor een persoonlijk advies op maat!