FULL HD Camerabeveiliging Cafetaria SmulFood Boxtel
Camerabeveiliging Cafetaria SmulFood Boxtel
Camerabewaking Cafetaria SmulFood Boxtel
FULL HD Dahua Camerabeveiliging Cafetaria SmulFood Boxtel
Dahua Camerabeveiliging Cafetaria SmulFood Boxtel

Cafetaria SmulFood Boxtel

De wens van cafetaria SmulFood uit Boxtel was duidelijk, de camera’s moeten overdag en wanneer het donker is een haarscherp beeld geven in kleur. De beelden moeten op meerdere telefoons te bekijken zijn. Ook moeten de beelden terug te kijken zijn wanneer er iets voorgevallen is. De klant wil graag een melding krijgen wanneer (on)gewenste bezoekers in of bij zijn cafetaria komt.

Aan de hand van deze wensen hebben wij vrijblijvend advies gegeven. Het advies werd opgevolgd en het camerabeveiligingssysteem werd door ons geïnstalleerd en geconfigureerd. Er is gekozen voor een 4 kanaals Dahua netwerk video recorder met 4 power over ethernet (PoE) poorten die tot 4K ULTRA HD beelden kan opnemen en terug kijken. Voor de camera’s is gekozen voor Dahua FULL HD camera’s.

Deze type camera’s geven een haarscherp FULL HD beeld waardoor personen goed herkenbaar zijn. De STARLIGHT-technologie zorgt ervoor dat er ook een kleurenbeeld word weergegeven in het donker. Doordat er geen gebruik gemaakt wordt van de infrarood kun je altijd een kentekenplaat van een auto duidelijk aflezen. M.b.v. de IVS-technologie worden er pushmeldingen gestuurd naar de telefoon zodra er (on)gewenste bezoekers zijn. Verder is het systeem aangesloten op het internet waardoor de beelden overal ter wereld op meerdere telefoons te bekijken zijn.

Al met al een perfect passend systeem voor deze tevreden klant, waar nog jaren veilig mee gewerkt kan worden.
Een professioneel camerasysteem van Dahua koop je niet voor even, maar is een investering voor de komende jaren.
Wij geven persoonlijk, professioneel en deskundig advies en voeren dit ook vakkundig uit.

Heeft u ook interesse? Wij komen graag vrijblijvend bij u langs voor een persoonlijk advies op maat!