FULL HD Camerabeveiliging Snackbar Peter Loeffen
Dahua Camerabeveiliging Snackbar Peter Loeffen
HD Camerabeveiliging Snackbar Peter Loeffen
Dahua Camerabewaking Snackbar Peter Loeffen
FULL HD Camerabewaking Snackbar Peter Loeffen

Snackbar Peter Loeffen – Oss

De wens van Snackbar Peter Loeffen uit Oss was duidelijk, de camera’s moeten overdag en wanneer het donker is een haarscherp beeld geven. De beelden moeten op meerdere telefoons en een monitor te bekijken zijn. Ook moeten de beelden terug te kijken zijn wanneer er iets voorgevallen is. De klant wil graag een melding krijgen wanneer ongewenste bezoekers op zijn terrein komen.

Aan de hand van deze wensen hebben wij vrijblijvend advies gegeven. Het advies werd opgevolgd en het camerabeveiligingssysteem werd door ons geïnstalleerd en geconfigureerd. Er is gekozen voor een 8 kanaals Dahua netwerk video recorder (NVR4108HS-8P-4KS2) met 8 power over ethernet (PoE) poorten die tot 4K ULTRA HD beelden kan opnemen en terug kijken. Voor de camera’s is gekozen voor de zwarte Dahua 2 megapixel dome en turret camera met STARLIGHT, IVS en automatische zoom.

Deze type camera’s geven een haarscherp Full HD beeld waardoor personen goed herkenbaar zijn. De STARLIGHT-technologie zorgt ervoor dat er ook een kleurenbeeld word weergegeven in het donker. Doordat er geen gebruik gemaakt wordt van de infrarood kun je altijd een kentekenplaat van een auto duidelijk aflezen. M.b.v. de IVS-technologie worden er pushmeldingen gestuurd naar de telefoon zodra er ongewenste bezoekers zijn. Verder is het systeem aangesloten op het internet waardoor de beelden overal ter wereld op meerdere telefoons te bekijken zijn.

Al met al een perfect passend systeem voor deze tevreden klant, waar nog jaren veilig mee gewerkt kan worden.
Een professioneel camerasysteem van Dahua koop je niet voor even, maar is een investering voor de komende jaren.
Wij geven persoonlijk, professioneel en deskundig advies en voeren dit ook vakkundig uit.

Heeft u ook interesse? Wij komen graag vrijblijvend bij u langs voor een persoonlijk advies op maat!