Camerabewaking Heesch
Restaurant Bomenpark Heesch
PTZ camera Restaurant Bomenpark Heesch
Camerabeveiliging Restaurant Bomenpark Heesch
FULL HD Camerabeveiliging Restaurant Bomenpark Heesch
STARLIGHT FULL HD Camerabeveiliging Restaurant Bomenpark Heesch

Restaurant Bomenpark Heesch

De wens van restaurant Bomenpark uit Heesch was duidelijk, de camera’s moeten overdag en wanneer het donker is een haarscherp beeld geven in kleur. De beelden moeten op meerdere telefoons te bekijken zijn. Ook moeten de beelden terug te kijken zijn wanneer er iets voorgevallen is. De klant wil graag een melding krijgen wanneer (on)gewenste bezoekers op zijn terrein komen.

Aan de hand van deze wensen hebben wij vrijblijvend advies gegeven. Het advies werd opgevolgd en het camerabeveiligingssysteem werd door ons geïnstalleerd en geconfigureerd. Er is gekozen voor een 16 kanaals Dahua netwerk video recorder met 16 power over ethernet (PoE) poorten die tot 4K ULTRA HD beelden kan opnemen en terug kijken. Voor de camera’s is gekozen voor zwarte Dahua FULL HD camera’s.

Deze type camera’s geven een haarscherp FULL HD beeld waardoor personen goed herkenbaar zijn. De STARLIGHT-technologie zorgt ervoor dat er ook een kleurenbeeld word weergegeven in het donker. Doordat er geen gebruik gemaakt wordt van de infrarood kun je altijd een kentekenplaat van een auto duidelijk aflezen. M.b.v. de IVS-technologie worden er pushmeldingen gestuurd naar de telefoon zodra er (on)gewenste bezoekers zijn. Verder is het systeem aangesloten op het internet waardoor de beelden overal ter wereld op meerdere telefoons te bekijken zijn.

Al met al een perfect passend systeem voor deze tevreden klant, waar nog jaren veilig mee gewerkt kan worden.
Een professioneel camerasysteem van Dahua koop je niet voor even, maar is een investering voor de komende jaren.
Wij geven persoonlijk, professioneel en deskundig advies en voeren dit ook vakkundig uit.

Heeft u ook interesse? Wij komen graag vrijblijvend bij u langs voor een persoonlijk advies op maat!